Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

LDT Heroltice 2012 - II. turnus

19. 2. 2012

 

Vážení rodiče, milí táborníčci

 

     opět tu máme nový rok a s ním i začátek příprav našeho dalšího letního dětského tábora. Nejprve nám dovolte, abych vám všem poděkovali za odpovědi a přání do nového roku, které jste nám poslali v reakci na náš novoroční e-mail. Velice si jich vážíme.  

     I náš letošní turnus bude tématicky zaměřen jako v minulých letech, opět bude probíhat celotáborová hra a samozřejmě se děti mohou těšit na celodenní výlet. Pokusíme se opět přijít s něčím novým a pro děti zajímavým. Soutěžní týmy budou opět tvořeny napříč oddíly a budou obsahovat každou věkovou kategorii dětí v táboře. Jednotlivé úkoly a disciplíny budou připraveny tak, aby v nich našli uplatnění malí i ti starší.

     V současné době byly vystaveny přihlášky, které naleznete na těchto stránkách ke stažení. Zájem o náš turnus se zdá být stejný, možná i vyšší než v minulých letech, proto doporučuji po stažení přihlášky provést co nejdříve její vyplnění a odeslání nám.

 

Na závěr ještě několik konkrétních údajů:

 

Kontaktní email pro dotazy na náš turnus - herolticek@seznam.cz

Kontaktní telefonní číslo pro informace před táborem - 608 86 50 48 (Vodafone)

Maximální počet táborníků pro II. turnus - 92 dětí

Termín konání II. turnusu - 14. července - 28. července 2012

Doprava dítěte do/z tábora - vlastní (zajišťují rodiče)

 

     Na úplný závěr nám dovolte poděkovat za váš zájem o náš tábor a budeme se opět těšit na setkání s vámi i vašimi dětmi - osobně, telefonicky, e-mailem nebo prostřednictvím těchto stránek.

 

     Všechny informace pro letošní LDT Heroltice - 2. turnus od této chvíle hledejte v Menu pod odkazem Tábor 2012. Děkujeme.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář